fbpx

K ö p v i l l k o r

 
P R I S E R  &  B E T A L N I N G

Vid betalning använder vi oss av Klarna Checkout med kort, banköverföring, faktura eller delbetalning. Mer info om Klarnas olika betalningsätt hittar du här: https://www.klarna.com/se/villkor/ samt här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/account/terms.pdf

Klarna AB, oirganisationsnummer SE5567327-0431 

B E S T Ä L L N I N G 

När du slutfört ditt köp hos Petitelumiere.se genom att klicka på slutför köp knappen så skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit vid köptillfället. Du ingår därmed ett avtal om köp. I din orderbekräftelse hittar du all info om köpet som: pris, produkter som du beställt, fakturerings- och leveransadress. Om något inte stämmer i din orderbekräftelse ska du kontakta vår kundtjänst med en gång: Info@petitelumiere.se. 

L E V E R A N S 

Vår normala leveranstid är 1-3 arbetsdagar med Postnord från det att beställningen skickas ifrån vårt lager. Beställningar lagda på helgdag skickas tidigast på måndagen efter helgen. Vid eventuell försening av leverans ber vi dig ta kontakt med vår kundtjänst om inte annan leveranstid angivits.

E J  U T H Ä M T A T  P A K E T 

Vid köptillfället är det viktigt att du anger en korrekt leveransadress. Om vi på Petite Lumière får tillbaka ett paket i retur som ej hämtats ut eller skickats till en felaktigt angiven leveransadress är det upp till dig som kund att betala en ny frakt för att vi ska skicka ut paketet på nytt. Vi debiterar en avgift på 150 SEK för beställningar som ej hämtats ut. 

R E T U R  /  Å N G E R R Ä T T

Vid köp av produkter hos petitelumiere.se har du som privatperson 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du tagit emot varan som du har beställt. Du har alltid 30 dagars öppet köp från det att du mottagit ditt paket, förutsatt att produkterna du skickar i retur är i oanvänt skick och i orginalförpackning. Vid retur står du som kund för returkostnaden. Märk din retur med petitelumiere retur samt ditt ordernummer och skicka returen till: 

Petitelumiere.se 

Repslagarvägen 15

141 41 Huddinge 

Returhantering tar ca 1- 3 veckor. Tänk på att skicka din retur spårbart och spara ditt kvitto på inlämningen, då du som kund ansvarar för att returen kommer tillbaka till oss. 

S K A D A  /  R E K L A M A T I O N 

Vid eventuell fraktskada vänligen ta kontakt direkt med ditt utlämningsställe med en gång. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.  Det är ditt ansvar som kund att kolla igenom så att produkterna du fått hem är hela och inte skadade. Om du har haft otur och fått en felaktig eller trasig vara vill vi att du kontaktar vår kundtjänst med bilder på det felaktiga/defekten inom skälig tid /( dock senast inom 1 år från köptillfället) och skickar till oss på: Info@petitelumiere.se så hjälper vi er. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Hanteringstid för reklamationsärenden är ca 4-14 arbetsdagar. Vid godkänd reklamation återbetalas beloppet för din beställning inom 30 dagar. 

T V I S T 

Vid en eventuell tvist som ej kan lösas i samförstånd med vår kundtjänst kan du som kund vända dig till ARN. Allmänna Reklamationsnämnden på telefonnummer: 08-508 860 00. Mer om Allmänna Reklamationsnämnden kan du läsa här: https://www.arn.se/

R A B A T T E R  /  K A M P A N J E R 

Det går ej att kombinera rabatter med eventuella kampanjer eller erbjudande. 

P R O D U K T I N F O R M A T I O N 

Petite Lumière reserverar sig för eventuella tryckfel på denna hemsida. Vi kan ej garantera att bilderna återger det exakta utseendet då eventuellt färskiftning/färgskillnad kan förekomma beroende på olika bildskärmar, kvalitet på fotot samt upplösning. Men vi försöker alltid att på bästa sätt få rätt färg att framgå. 

P E R S O N U P P G I F T E R  ( G D P R ) 

När du beställer från petitelumiere.se ger du oss tillåtelse att spara dina personuppgifter så som: namn, adress och telefonnummer tillsammans med dina beställda produkter. Vi förbinder oss att skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med hänsyn och delar dem inte med någon annan,  med gällande lagstiftning, regler och andra relevanta normer. 

A N S V A R S B E G R Ä N S N I N G A R 

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

A N S V A R S B E G R Ä N S N I N G A R 

Petite Lumière

Adress: Repslagarv. 15, 14141 Huddinge

e-mail: info@petitelumiere.se

Organisationsnr: 930510-1165

Momsreg. nr/VAT-nr: SE930510116501